icons8-brain

1-op-1 coaching sessies

Brain Balance coaching

Als geen ander weet ik hoe het voelt om geleefd te worden. Om altijd maar aan te staan, anderen te pleasen, vage klachten te hebben en ik had vooral het motto: ‘ We moeten door.’ Dat je lijf en brein iets heel anders nodig heeft dan dat je geeft, negeerde ik compleet.

Na een burn-out, 45 kilo te zwaar gooide ik het roer drastisch om. Ik besloot hulp te zoeken en deze ook te aanvaarden. Naast een maagverkleining zocht ik ook hulp voor het mentale stuk. Het gevolg is nu 45 kilo lichter, veel meer in balans en ik luister goed naar de signalen van mijn lichaam en brein.

Ik was zo geprogrammeerd dat ik altijd maar door moest gaan, niet moest zeuren en vond dat ik alles alleen moest doen. Het gevoel dat ik nooit een normaal gewicht zou kunnen bereiken en vooral gelukkig zou zijn met mezelf zat enorm diep. Door mijn programmeringen hierin aan te pakken, ontstond er pas echte vrijheid. 

Ik wil jou dat ook graag leren.

Hoi, Ik ben Floor van der Steen, Brain Balance coach.

Kijk eens of je je herkent in de volgende punten.

Dan is een Brain Balance coach iets voor jou! Gun jij dit moment voor jezelf?

https://www.traditionrolex.com/36

Met welke klachten-diagnoses komen mensen in mijn praktijk?

Ik ben BIG geregistreerd en nog steeds psychiatrische verpleegkundige in uitvoering.

Dit heeft veel voordelen voor jou omdat ik kan kijken naar jouw eerdere diagnoses op zowel mentaal als op fysiek vlak, jouw medicatie gebruik en eventueel klachten die recent zijn ontstaan.

Ben je nu onder behandeling van een psycholoog/ psychiater verzoek ik je om dit traject eerst af te maken voordat  je met mij een afspraak maakt.

Wat houdt nu precies Brain Balance in?

Door middel van de 7 pijlers ondersteun ik jou op een holistische manier.

1: Slaap

Beter slapen start met een brein in balans.

Door goede slaap worden de prikkels van de dag verwerkt. Je kan het zien als een onderhoudsbeurt/schoonmaak van je brein.

2: Beweging

Bewegen is niet alleen goed voor je lijf maar zeker ook gezond voor je brein.

Bewegen zorgt ervoor dat je brein nieuwe hersencellen aanmaakt, legt verbindingen en heeft een grote invloed op de aanmaak van geluksstofjes.

3: Stress

Stress heb je nodig om te kunnen overleven.

Positieve stress maakt je sterker, terwijl negatieve stress kan leiden tot depressie, angst of een burn-out.

Je brein moet de hele dag een grote hoeveelheid prikkels verwerken. Teveel stress kan ervoor zorgen dat je lichamelijk en mentale aandoeningen krijgt. Je brein kan hierdoor letterlijk krimpen.

Ik leer je wat het inhoudt, wat jouw stressoren zijn en hoe je dit kunt reduceren.

4: Ontspanning

Elke activiteit die je doet of dit nu is dat je Netflix kijkt, een etentje hebt bij een vriendin of je bent aan het scrollen met je telefoon, het vraagt een vorm van inspanning voor je hersenen.

Gun je jezelf echt ontspanning in de vorm van wandelen in de natuur, mediteren, slapen of yoga?

5: Brain food en supplementen

Als je weet dat jouw darmen je tweede brein zijn, zorg je er dan ook goed voor?

Start dus met de juiste voedingsstoffen.

Door je gezond te voeden, beïnvloed je de manier waarop je voelt, denkt en gedraagt.

Supplementen heb je nodig, afhankelijk van je tekorten en klachten.

We  krijgen niet meer alle voedingsstoffen via onze voeding binnen, wat maakt dat een aanvulling van supplementen nodig is.

Ik kan je hierin advies geven.

6: Omgeving

In welke omgeving bevind jij je?

Je omgeving beïnvloed je brein dag in en dag uit.

Met wie ga jij het meeste om of wie ‘spookt’ de hele dag door je hoofd?

Vrienden, werk, de plek waar je woont, etc. Hierbij jezelf afvragen of deze omgeving positief is of dat er ook aspecten zijn die je energie kosten?

7: Breinkennis:

Je brein is verantwoordelijk voor alles wat je voelt, denkt, gelooft of doet.

Ik leer je de functies en werking van het brein zodat je je zelf en je omgeving beter begrijpt.

Je leert door de juist inzichten, je programmering of de conditionering te veranderen. Zo maak je stappen in de richting van je ideale leven.

Wat zit er allemaal in het Brain Balance startpakket?

Na deze 2 sessies:

Prijs:

Voor deze 2 sessies betaal je 199 euro (voor ondernemers is dit ex BTW)
Vraag naar je werkgever voor de mogelijkheden dat zij dit vergoeden.

En dan het vervolg als je hier behoefte aan hebt.

Na die 2 sessies gaan we verder.
We gaan dieper op de materie in.

Ik kijk naar jouw patronen, je overtuigen, belemmeringen en stap voor stap ga je verandering merken.

We doen het samen, dit betekent als er iets is, kun je mij bereiken middels mail en/of app.

Minimaal vervolg is: 3 afspraken en maximaal 9 afspraken.
Per 3 afspraken betaal je: 270 euro. (voor ondernemers is dit EX BTW)
(vraag naar de mogelijkheden bij jouw werkgever)

Klanten delen hun ervaringen

“Samen met Floor heb ik de brain balance gedaan. Het gaf me veel inzicht in hoe ik voor mijzelf zorg. Welke punten gaan goed en waar is ruimte voor verbetering. Floor stelt duidelijke vragen en legt ook goed uit wat belangrijk is om te weten. Ze is heerlijk zichzelf en daardoor is het makkelijk om je open te stellen. Het meest waardevol voor mij was het totaalplaatje. Vermoeidheid is al heel lang een probleem en er zijn zoveel dingen die daar de oorzaak van kunnen zijn. Door op meerdere vlakken te kijken werd het meteen duidelijk waar het grootste energielek zit.”

Joyce Puister

“De afgelopen 18 maanden zat ik in het traject bij het NOK omdat ik een maagverkleining onderging. Ik heb in één gesprek met Floor al meer geleerd en tips gehad dan dat ik hiervoor dit gekregen heb. Het gesprek was erg prettig, ze stelde mij op op mijn gemak en ik kon meteen aan de slag met alles wat ze mij leerde. Dank je wel hiervoor. ”

Sanne

“Ik ben bij Floor terecht gekomen. Eerst twijfelde ik nog omdat ik geen maagverkleining hebt gehad en ook geen overgewicht heb. Waar ik wel last van had is stress. Door de stress was ik ontzettend vermoeid, snel overprikkeld en kon ik geen fijne moeder zijn voor mijn kinderen. Floor heeft me geleerd om meer voor mezelf te kiezen. Mij minder aan te trekken wat de ander van mij vindt en hierdoor ben ik meer van mezelf gaan houden. Ik vond het verder fijn hoe Floor zich opstelde t.o.v. mij. Heel rustig, duidelijk en je merkt dat ze veel ervaring heeft. Dank je wel voor alle gesprekken. ”

Annabel

“Ik ken Floor al een hele poos en heb vaker bij haar trainingen gedaan. Dit keer had ik een sessie gewonnen en het voelde meteen vertrouwd. Ik werd uitgenodigd bij haar in haar praktijk in Den-Bosch en de ruimte straalt rust uit met prettige kleuren. Ze heeft mij in 1 gesprek al ontzettend veel handvaten gegeven.”

Cindy

Wil je meer leren over Brain Balance?

Start met een
coachingsessie

Heb je ook zin om samen aan de slag te gaan
of heb je een vraag, neem contact op met mij.
Dit kan via een appje te sturen: 0652095456 of een mail naar: info@floorvandersteen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *