Reviews

Tanja

5/5

Een zeer betrokken toch die je stimuleert en de juiste tips geeft om je eigen leven weer in je eigen handen te nemen.

Monique

5/5

Floor is een betrokken mens. Betrokken en biedt een luisterend oor. Ze geeft je handvatten, waar je wat aan hebt & verder aan je bestaan kan bouwen.  Ik heb haar tips met beide handen aangegrepen & kijk waar ik nu sta. In een woord: fantastisch.

Kim

5/5

Ik heb meerdere coachingsessies gevolgd bij Floor. Ik ben begonnen met individuele gesprekjes via videobellen want ik woon ver weg. Daarna heb ik tweemaal een groepssessie gedaan bij Floor thuis, en ook heb ik de zeven weken training gedaan via Facebook. Nu ben ik weer begonnen met individuele gesprekjes. Ik heb geen maagverkleining gehad.

Ik heb zo ontzettend veel geleerd van Floor. Over hoe je dankbaar kunt zijn, over mezelf, over hoe je positief in het leven kunt staan. Floor is een bijzonder persoon en weet steeds weer de juiste woorden te vinden om je te helpen.

Ze luistert echt en heeft zelf al zo veel meegemaakt dat ze vaak voorbeelden geeft waar ze je mee helpt. Wat ik belangrijk vind is om een juist gevoel te hebben met een begeleider, of het nu  psycholoog is of een coach. En dat gevoel heb ik bij Floor. Ik kan haar alles vertellen, ze oordeelt nooit en weet altijd de juiste woorden te vinden. Soms wil je gewoon even een steuntje in de rug en zij geeft je dat. 

Floor is een voorbeeld voor velen want ze gaat ervoor, ze leeft haar mooiste leven en maakt haar dromen waar. Ze laat ook zien dat het gewoon kan, als je er maar in gelooft.

Ingrid

5/5

Ik vind Floor een stoer en lief mens. Ze is makkelijk in de omgang, goed met woorden, slim en open. Ze is een gever en dat komt helemaal terug in de haar werk al coach. 

Zij weet uit eigen ervaring hoe het is om een maagverkleining te ondergaan en heeft die wetenschap en wat daarna komt, omgezet in coaching. Tevens deelt ze ook lekker recepten. Ik zou zelf geen moment aarzelen om Floor als coach in te schakelen.

Marian

5/5

Floor is een bijzondere, lieve vrouwe die op verschillende manieren andere vrouwen helpt met o.a. voor, tijdens en na een maagverkleiningstraject. Ook geeft ze een boost op het gebied van mindset. 

Ik heb haar coaching als zeer waardevol ervaren.

Sylvia

5/5

Er waren een aantal zaken waar ik tegenaan liep en blijft soms hangen in oude gewoonten. Ik ben best onzeker of ik het allemaal wel goed doe. Floor heeft me d.m.v. de juiste vragen te stellen aan het denken gezet en kan weer verder. Ik schrijf iedere dag mijn intenties, dankbaarheid en ben me gerust geworden wat ik echt wil bereiken. Dank je wel Floor.

Marieke

5/5

Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb gezet ook een coachingstraject te volgen bij jou. Jouw liefdevolle, warme benadering, de veilige sfeer die je creëert. Je stelt directe vragen, maar altijd met respect. 

Het zorgt er echt voor dat dat wat er nog borrelt, aan de oppervlakte mag komen. Zeker niet altijd makkelijk, maar zo nodig voor de werkelijke balans tussen lijf en hoofd. Kunnen we jou niet klonen en als voorwaarde inzetten in ieder traject? Bedankt Floor!

Tessa

5/5

Buiten scheen de zon, maar na het gesprek met Floor, scheen die binnen bij mij ook. Hoe fijn is het om met iemand te praten die echt naar je luistert, je begrijpt vooral niet oordeelt over minder goede keuzes.

Twijfel je of je een afspraak moet maken met Floor, niet doen, plan een afspraak in. Ze heeft het hart op de juiste plek.

Marieke

5/5

Het gesprek met Floor is geen standaard gesprek, maar echt heel persoonlijk en aansluitend bij mijn twijfels en proces van nu… Binnenkort word ik geopereerd en het is zo fijn om voor mijn gevoel beter voorbereid te zijn om wat komen gaat. De hoop en verwachting die ik heb, heb ik kunnen uitspreken en Floor herkende het en kon daarin ook meedenken hoe daar echt te komen. 

Kortom, ik ben echt heel dankbaar voor het gesprek en de manier van aansluiten en coachen. Floor, super bedankt, ik ben fan van je.