Training

Leven met een maagverkleining

Start 2 juni 2021

Herken je dat .........

Deze training zit boordevol kennis over het leven na een maagverkleining. We gaan samen aan de slag en maken een mooi plan.

Met vooral humor & plezier!

Niet alle problemen zijn namelijk opgelost.

Je hebt geen behoefte aan zware therapie, wel aan verandering.

Welkom

Aangenaam, mijn naam is Floor van der Steen en ik heb op 9 juni 2016 een maagverkleining ondergaan. Deze weg heeft mij veel gebracht.

Ik weet als geen ander, hoe lastig het kan zijn om patronen te doorbreken, of je energie hoog te houden.

Je bent dus niet alleen.

Door talloze studies maar ook eigen ervaringen ben ik achter de formule gekomen, die bij mij werkt.

En die deel ik graag met jou. Met vragen en simpele opdrachten.

Ik word intens gelukkig om met andere  te werken. Om anderen hierin te begeleiden en coachen. 
Want een maagverkleining is geen quick fix.
Nog steeds komen er dingen op ons pad, waarmee me moeten dealen.

Waarom een training?

Wat houdt de training in?

De training begint op Start 2 juni en er zijn 4 modules.

Wat vinden de deelnemers van de training?

Martine Heppenaar - Kluytenaar
Ik heb na mijn maagverkleining een transformatie qua lijf ondergaan, ik ben er nog niet maar het is al een groot verschil. Echter liep ik op persoonlijk gebied tegen dingen aan, dingen waar ik heel mijn leven al tegenaan loop, en waar ik nu wel eens klaar mee wilde zijn. Het was nu gewoon de tijd.

Ik volgde Floor al een tijdje en ze inspireerde me echt met haar verhalen en vragen. Ze liet me nadenken over zaken en daardoor ben ik begonnen aan de groepstraining leven met een maagverkleining. En daarin heb ik veel geleerd van Floor en van al de andere leden. Floor geeft tips zegt waar t op staat en laat je inzien waar je beter in kan worden en waar je struikel blokken liggen. Dit was voor mij een eye-opener.

Confronterend en de reden dat het zaadje gepland is. Door dit zaadje heb ik besloten om de training een vervolg te geven, alles nog een keertje doornemen om zo t zaadje verder te laten ontpoppen. Wil je hulp van een coach met inlevingsvermogen en de kracht om t beste uit je te halen en vooral veel ervaring. Volg een training bij Floor. Het zal je echt helpen. Floor je bent een coach uit duizenden. Bedankt voor je hulp.
Maike
Bedankt voor de inspiratie en motivatie die ik heb mogen ontvangen na het volgen van de training. Ik dacht dat ik het, als coach zijnde, niet meer nodig had om aan mijn binnenkant te werken. Ik ben toch iedere dag met persoonlijke ontwikkeling bezig? Maar jij wist mij te bewegen om naar mijn schaduwzijdes te kijken. Die plekjes in mij die ik ver weg gestopt had. Waar ik liever niet over nadenk, maar die er zo toe doen!

De masterclasses via Facebook waren erg fijn. Jij bent prettig om naar te luisteren, omdat je zo lekker jezelf bent. Er hing iedere keer een hele vertrouwelijke sfeer in de groep, waardoor we heel eerlijk en open durfden te vertellen waar we mee worstelen. Hiervoor ook dank aan de andere deelnemers! Dank je wel! Ik kan weer met een vernieuwd bewustzijn naar mezelf kijken en daardoor weer de juiste keuzes maken voor mezelf! Nogmaals bedank!
Cat Schreuders
Op een dag ontdekte ik de site van Floor, ik ben hem beginnen volgen en meer en meer zag ik dat zij dingen waar ik tegen aanloop besprak en dat ze ook weet waarover ze spreekt. Dat Floor zelf een maagverkleining heeft, draagt natuurlijk ook bij. Ik ben mij gaan verdiepen in haar trainingen en heb mij uiteindelijk aangemeld voor de training zelfbeeld, energie en patronen.

De eerste class kon ik helaas niet bij zijn maar dat was geen enkel probleem want ik kon hem online herbekijken en mijn werkboek invullen voor de tweede class. Wat een geweldige training!! Wat een super vrouw!! In de training durft zij haarzelf bloot te geven, legt ze heel duidelijk uit waar we mee te kampen hebben en plant ze, zoals ze zelf zegt, een zaadje.. en dat zaadje is gaan groeien .. zodanig gaan groeien dat ik nu al stappen heb gedaan die ik zo snel niet verwacht had.

Momenteel ben ik de “ verdieping “ gaan volgen want zoals Floor zelf zegt, herhaling hebben we als mens echt wel nodig om iets in te zien, om onze patronen te kunnen doorbreken. Floor ik ben je nu al zo dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en ik zeg altijd toeval bestaat niet, elke ontmoeting heeft een reden. Ik hoop ooit zo een geweldige coach als jij te mogen worden maar eerst werk ik aan mezelf, samen met jou en de groep en wie weet ... kan ik later jou als mijn grote voorbeeld bespreken in mijn trainingen. Floor je bent een top vrouw!!!
Ester Delissen
Het zaadje is geplant. Als ik een training volg, ga ik er meestal niet vol in, maar zuig ik alle info op en wordt dat vaak later pas in daden omgezet. En ik ben een ‘op afstand aanwezige’; ik reageer ook meestal niet zo veel. Zo ook bij de 5-weekse training van Floor. ik heb me de eerste twee weken helemaal leeg geschreven op de vragen in het werkboek en daarna heb ik alleen maar veel geluisterd.

Wat ik echt het fijnste vind aan Floor is dat ze a) vanuit haar eigen ervaring spreekt en dat heel eerlijk en persoonlijk doet (haar leven is ook niet altijd rozengeur en maneschijn, zoals dat bij niemand is) en b) geen oordeel velt, maar alles wat je zegt oké vindt en daar met open vizier advies over geeft. En dat advies heeft ze altijd paraat. Ze zit nooit om woorden verlegen; het coachen is ook geen trucje wat ze doet, ze weet heel goed waar ze het over heeft en altijd vanuit de persoon geredeneerd. Dat zaadje... dat komt wel een keer tot kiem, daar ben ik van overtuigd.
Cherith
5 weken coaching zitten er op. Ik moet altijd dingen even laten bezinken en een plekje kunnen geven om er vervolgens wat mee te gaan doen. Dit was een hele fijne ervaring, een fijne groep, veel begrip en respect naar mekaar toe.

Floor benadert je zo fijn en ook naast de livesessies kun je haar laagdrempelig benaderen als je ergens mee zit. De opdrachten zijn confronterend en je moet je kwetsbaar opstellen. Naar jezelf kijken op een andere manier dan dat je normaal doet. Daarbij de tips die je meekrijgt. Het is zo veel en zo leerzaam dat het fijn is dat je het op een later moment nog even terug kunt kijken. Daarbij merk ik, niet alleen bij mezelf maar ook om me heen dat het traject na een Gastric Bypass minimaal is. Begeleiding is er niet en je valt in een soort van gat. Je verandert op zoveel punten en niet alleen het uiterlijk.

Ik dacht dat ik het allemaal op een rijtje had maar dingen waar ik op dit moment mee kamp komen ergens vandaan en ook uit de periode dat ik net geopereerd was. Ondanks dat ik op social media vaak wel open ben (makkelijk om te schrijven) vind ik het verdomd lastig om over mijn gevoelens te praten, te zeggen wat ik denk en aan te geven waar ik nou echt moeite mee heb. En nog meer moeite om aan te geven waar ik hulp bij nodig heb. De eerste stappen zijn voor mij gezet met dank aan Floor. Nu is het aan mij om te werken aan de punten die ik mede van Floor heb mee gekregen. Floor bedankt!
Elma Croese
En toen was het alweer 5 weken verder! Wat gaat de tijd snel, de eerste live bijeenkomst was een kennismaking. Beetje aftasten hoe iedereen er in staat en hoe men op elkaar reageert. En al gelijk voelde ik me veilig.

Je kan vragen stellen, je kan luisteren. Er wordt naar je geluisterd en er worden antwoorden gegeven waar je ook echt wat mee kan.

De huiswerkopdrachten zijn soms wat confronterend, maar dat is ook goed omdat je dan meer bij jezelf komt. Niet meer steeds een masker op hoeven houden.

Ik heb deze 5 lives ook live bij kunnen wonen, maar het is wel heel handig om soms een stukje even terug te kunnen kijken. Wat zei Floor ook alweer, welke tip of hoe werkt het. Ik heb deze coaching als prettig ervaren en wat is Floor een topper. Ervaring omtrent alles lijkt wel. Echt heel fijn!
Michelle Swart-Goossens
Een jaar geleden ben ik geopereerd, het afvallen gaat goed, erg blij mee! Maar ik merkte al na een paar maanden dat ik dan wel geopereerd ben in me buik maar niet in me hoofd.......Ik weet al heel lang dat ik een eetverslaving heb en die na de operatie niet weg is......en toen zag ik de advertentie van Floor “leven na een maagverkleining”. Zonder twijfel heb ik me ingeschreven en dacht we zien wel wat het brengt......

Nu 5 weken verder en zoveel geleerd, gehoord, geluisterd, gevraagd! Fantastische groep dames en vooral de perfecte coach, Floor luistert, vertelt en komt met goede adviezen, verhalen en neemt de tijd. Ik ben zo blij dat ik deze trainig heb gevolgd! Zo blij dat ik hem nogmaals doe! Dankjewel lieve Floor.
Previous
Next

Na 4 weken

START 2 juni 2021

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Kosten:

77
40
Gebruik de kortingscode juni2021 voor deze speciale actie! (geldig tot 2 juni)
  •  
Actie

Meest gestelde vragen

De training is voor iedereen die een maagverkleining heeft ondergaan, maar ook voor mensen die last hebben van obesitas.
De training is geschikt voor mannen en vrouwen.

Nee, iedereen is hierin vrij in. Wil je graag anoniem blijven, mag dit ook.

Jazeker, ik heb de afgelopen jaren velen begeleid die nog niet geopereerd zijn.

Het is voor iedereen van toepassing die bepaalde dingen in zijn of haar
leven wil veranderen. Neem een kijkje bij de modules die ik behandel.

Je mag mij vragen stellen via de email en ik geef daar antwoorden op. Dit gedurende het hele traject wat je volgt.

Ja, je kan daar vragen stellen maar ook je opdrachten delen.

Wie is floor van der steen?

Iets meer over mezelf. Ik ben psychiatrische verpleegkundige, coach & ervaringsdeskundige als het gaat om de maagverkleining.

Ik ben geboren in Boxtel, in 1979, ben moeder van twee do achter en woon samen met mijn man in Den-Bosch.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in gedrag, kortweg: waarom doen wij wat we doen?

Mijn ervaringen als groepsleider en psychiatrische verpleegkundige gaan terug tot 1999. Ik leerde er de diversiteit binnen de psychiatrie kennen, maar ook de verbanden tussen voeding, verslavingen en mindset. Elk mens en elk lijf is anders. Ik werkte veertien jaar in de gevangenis met psychiatrische gedetineerden. Zo’n veilige, maar tegelijk onveilige omgeving vormt je. Op zeker moment, koos ik een ander pad, sinds 2018 heb ik een praktijk als coach in de obesitas problematiek.

De veranderingen die mensen ondergaan na een operatie zijn voor iedereen ander, van een euforie vanwege alle complimenten die je krijgt tot de moed om een nieuwe baan te kiezen of een plotseling verlaagd zelfbeeld. Alles zie ik in mijn praktijk voorbij komen.