Els Lindhout

Floor heeft de mooie eigenschap om je een spiegel voor te houden en echt anders naar jezelf te gaan kijken. Anders met vervelende situaties omgaan, en toch een goed gevoel behouden.

Met respect geeft ze tips, adviezen, en laat je nadenken over jezelf en wat je eigenlijk wilt en vooral wat je allemaal kan! Je mag best een rotdag of zelfs rotdagen hebben, maar blijf er niet in hangen, en daardoor geniet ik nu dus meer van de dagen en momenten die ik leuk vind.

Zonder schuldgevoel, een betere versie van jezelf worden, hoe mooi is dat!

Ik gun iedereen een Floor!

Manon Janssen

Lieve Floor, wat ben je toch een fijn mens mbt de hulp die je bied. De veiligheid, vertrouwen en feedback. Ik deed een training bij jou voor de 2e keer. Ik heb al heel veel bereikt, wat ik niet zo snel had verwacht. Mijn eetstoornis (b.e.d) weer onder controle krijgen en rust in alles (hoofd, gezin, me time, corona moe, etc..) was bij mij aan de orde. Dit heb ik bereikt en voelt zo fijn!! Ook het gezin profiteert hiervan.

Je weet dat ik ben geopereerd aan een dubbele nekhernia 2 wkn geleden, dus het was even stil van mijn kant. Het doel waar ik echt aan wil gaan werken is afvallen. Als ik herstelt ben wil ik meer gaan sporten (dan alleen fietsen en wandelen) en veel meer op mijn/onze voeding letten!! Ik wens iedereen een fijne zondag en hopelijk zijn er doelen behaald bij deze sessie die je had gehoopt.

Liefs Manon

Anja de Vries

Ik heb de online training bij Floor gevolgd, en wat heb ik nieuwe inzichten gekregen. Eerst dacht ik wat kan deze training nou toevoegen?

Maar ik kan je vertellen dat dat heel veel is. Floor laat je op een andere manier naar dingen kijken en/of nadenken over verschillende dingen. Hierdoor kom jezelf tot bepaalde en andere inzichten. Ik kan deze training iedereen aanbevelen en haal eruit wat erin zit. Ook al kan het confronterend zijn. 

Lieve Floor dank je wel voor deze trainingen en al jouw oppeppende woorden.