Your Vitality Boost

Een Training van Floor van der Steen, Lisanne van Niekerk & Dewy Dagniaux.
Meer over ons vind je onderaan deze pagina.

Floor van der Steen

Lisanne van Niekerk

Dewy Dagniaux

Your Vitality Boost

Het afgelopen jaar is de wereld veranderd en daarmee ook jouw wereld. Waarschijnlijk ziet jouw leven er nu anders uit dan een jaar geleden, waarin je er nog met volle moed tegenaan ging! “De schouders eronder” en we deden het met z’n allen! Flexibiliteit was er. Maar hoe doe jij dit nu? Heb je het idee dat je veel stress ervaart? Dat je kilo’s bent aangekomen? Last hebt van een vermoeid lijf en met name in je hoofd zit in plaats van in je hart?
 

HERKEN JE DAT? Jij kan wel een boost op het gebied van vitaliteit en geluk gebruiken! Je hebt vooral GEEN ZIN in zware therapie, maar WEL ZIN in verandering en je kan daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken.

Wat ga je leren?

Week 1 & 2

Week 1

Wie ben jij? 

We starten deze week met een 0-meting. Waar sta jij op dit moment op fysiek, mentaal en emotioneel niveau? Hoe zit jij in je vel en waar is ruimte voor verbetering? We leggen hiermee een basis voor de rest van de training. Verder gaan we in op de basis onderdelen die nodig zijn voor vitaliteit.

Week 2

Patronen doorbreken 

We gaan deze week aan de slag met jouw patronen. Maak je steeds dezelfde ‘fouten’, terwijl je jezelf zo had voorgenomen om het anders te doen? Vind je het lastig om ze te doorbreken? Wij bekijken allereerst welke patronen er zijn en gaan in op de mogelijke stappen die je kunt zetten om ze te doorbreken.

Week 3 & 4

Week 3

Zelfbeeld

Deze week verdiepen we ons in jouw zelfbeeld. Hoe is het met jouw zelfbeeld gesteld? Waar is jouw zelfbeeld op gebaseerd? Ben je afhankelijk van het applaus van een ander? ? Blijf je het liefste in je comfort zone? Het heeft een ontzettend GROOT en POSITIEF effect wanneer jij zorgt voor een zelfbeeld waar je blij van wordt, dus daar gaan we mee aan de slag.

Week 4

Voeding

Deze week gaan we dieper in op hoe jij jezelf voedt. We kijken naar voeding op het gebied van fysiek, mentaal en emotioneel niveau, want voeding is meer dan eten wat je in je mond stopt. Je hebt goede voeding nodig voor optimale vitaliteit. Welke keuzes maak jij en hoe voed jij je vitaliteit?

Week 5 & 6

Week 5

Energie

We kijken vandaag naar jouw energiebalans. Waar krijg jij energie van en wat kost jou juist energie? Hoeveel tijd besteed jij aan nuttige dingen die jou helpen om vitaal je werk te kunnen doen? Hoeveel tijd besteed jij aan dingen die energie slurpen? Deze week krijg jij handvatten om je dagindeling te veranderen. Dit rekening houdend met een optimale energiebalans, de hele dag door. We kijken naar verschillende aspecten zo als slaap, beweging, ademhalen, supplementen, stress en nog veel meer.

Week 6

Keuzes

Deze laatste sessie maken we de balans op en schaven we bij wat nog aandacht vraagt. Waar sta je nu, na 6 weken in dit vitaliteitsprogramma, en welke keuzes wil jij maken voor een vitale toekomst? Natuurlijk vieren we ook wat jij al bereikt hebt. Deze week sluiten we de training af, maar het is DE START van een ander en vitaler leven.

Resultaten!

Aan het einde van deze 6 weken:

1. heb jij je ontwikkel doel op papier gezet en heb je daar de afgelopen weken naar toe gewerkt

2. heb jij inzicht in beperkende patronen bij jezelf en heb je een aantal simpele tools om die te doorbreken

3. heb jij geleerd om jouw zelfvertrouwen te vergroten waarvan je de directe resultaten zult ervaren

4. kan jij met alle nieuwe kennis die je hebt opgedaan bewust kiezen welke voeding je nodig hebt om jouw vitaliteit optimaal te boosten

5. kan jij bewust kleine veranderingen maken in jouw leven om met meer energie de dag te starten en door te gaan

6. heb jij alle tools die je nodig hebt om meer vitaliteit te ervaren in je leven. Om met meer energie op te staan en de dag door te gaan. En wanneer het even wat minder gaat weet jij wat je kan doen om jezelf weer beter te voelen.

Hoe gaat de training?

JA dit wil
ik doen!

Kosten:
Deze 6-weekse training bieden we aan voor €349,- per persoon.

Vaak is samen leuker is dan alleen, dus bieden we je graag de mogelijkheid om als bedrijf/organisatie deel te nemen! De kosten hiervoor bedragen €3000,- (max. 10 pers. per training).
*Genoemde prijzen zijn ex. BTW

Extra opties: Wil je meer persoonlijke coaching en/of beweging bij één van ons? Dat kan tegen een meerprijs.

Start volgend programma: 7 september!

Start volgend programma Your Vitality Boost:

7 september 2021 (9:00 - 10:00, 6 dinsdagen achtereen)

We zien je aanmelding graag tegemoet! Geef je direct op door een mail te sturen naar yourvitalityboost@gmail.com.
 
Geïntereseerd, maar zit je agenda al vol? Wil je dit organiseren voor jouw collega’s of heb je andere vragen?
Aarzel niet en stuur ons ook daarvoor gerust een mailtje!

Dit zijn wij!

Openingstijden

Maandag: 09.00-17.00
Dinsdag: 09.00-15.00
Woensdag: 09.00-12.00
Donderdag 09.00-15.00

Wil je buiten deze tijden gecoacht worden, bijvoorbeeld in de avond, dan kan dit. Vraag naar de mogelijkheden.

Volg mij op...

Nieuwsbrief