Wie ben ik?

Mijn naam is Floor en ik ben al jaren psychiatrisch verpleegkundige. Ik heb daarnaast een aantal opleidingen gevolgd om te zijn wie ik nu ben. Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en zelfontwikkeling hoort dan ook echt bij mij.

Ik voel me erg verbonden met allerlei soorten mensen. Ik ben nieuwsgierig naar het ‘waarom’. Waarom gedragen mensen zich op een bepaalde manier? Waarom zijn mensen zoals ze zijn?

Ik ben goed in spiegelen en prikken. Ik kan jouw gevoelige snaar raken, maar vind het ook erg fijn om je daarna te helpen naar ‘boven’ toe. Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont.

Ik kan het beste uit jou halen.

Maskers mogen er bij mij gewoon afgehaald worden: jezelf zijn is iets dat kan en mag. Je gaat ervaren dat dit heel prettig kan zijn.

Ik laat je weer stralen, lachen en met plezier kan je weer in de spiegel kijken.

Voor de maagverkleining:

Floor voor en na maagverkleining

Mijn reis naar mijn nieuwe lijf en leven

Ik ben heel mijn leven op en af dik geweest. Als puber begon ik echt zwaar te worden. Ik kende alle diëten, poeders, pillen en andere troep wel uit mijn hoofd. Ik noem het bewust troep, want het heeft me uiteindelijk niets gebracht. Ja een laag zelfbeeld en een ongezond lichaam. Ik maakte hierin echt verkeerde keuzes.

Ik dacht er 3 jaar (!) over na voordat ik een gastric bypass liet ondergaan. Ik vond het in eerste instantie niet bij mij passen. Ik kon het toch immers zelf wel? Waar was mijn wilskracht gebleven?

Maar…. Ik besefte hoe dan ook, ik heb er gewoon hulp bij nodig. Toen ik dat losliet, was het voor mij goed.

Ik heb een heel prettig traject gedaan bij co-eur (centrum voor obesitas en eetstoornissen) en heb daar veel geleerd. Dit hielp mij om met een goed gevoel de operatie in te gaan.

9 Juni 2016 ben ik geopereerd. Ik voel me nu, na zo’n lange tijd, fantastisch. Echter weet ik, dat je het toch zelf moet doen. Een operatie is slechts een hulpmiddel, je mindset moet echt veranderen want anders is het gevaar dat je toch weer aankomt, of dat je zelfbeeld weer achteruitgaat.

Ik kan je helpen om je mindset weer te resetten. Of wellicht heb je al je hele leven lang belemmerende gedachten en kan ik je helpen om deze om te zetten in helpende gedachten.

En geloof me, niets is te gek voor mij. Maskers mogen af, ik begrijp namelijk hoe het is. Dat is wellicht helpend om jezelf te kunnen zijn bij mij.

Dit ben ik:
 • intuïtief
 • spiritueel
 • kookfanaat
 • natuur
 • wandelen
 • bodypumpen
 • kinderen
 • zelfontwikkeling
 • lezen
 • reizen
 • plezier
 • cabaret
 • muziek
 • liefde
 • mediteren
 • dromen

Menu